روش‌های ترک پرگابالین؛ بررسی عوارض ترک قرص پرگابالین

روش‌های ترک پرگابالین

پرگابالین به عنوان یک ماده دارویی که جنبه اعتیاد آوری دارد؛ شناخته شده است. پرگابالین دارویی است، که برای درمان تشنج، درد نوروپاتیک و فیبرومیالژیا مصرف می‌شود. عوارض ترک قرص پرگابالین پس قطع مصرف پدیدار می‌شوند. زمانی که شما از نظر فیزیکی وابسته پرگابالین شوید؛ دچار خماری خواهید شد. خماری پرگابالین حدود نیم ساعت الی یک ساعت بعد از مصرف آغاز می‌شود. برای قدم برداشتن در مسیر یک زندگی سالم باید نسبت به ترک این ماده مخدر اقدام نمایید. تحت چنین شرایطی ابعاد جدیدی از سلامت جسمی و روحی را تجربه خواهید کرد. در ادامه به بررسی عوارض و چگونگی ترک پرگابالین پرداخته‌ایم.

قرص پرگابالین چیست؟

قرص پرگابالین در رده داروهایی قرار دارد، که برای سیستم عصبی تجویز می‌شود. این دارو بیشتر برای درمان تشنج توسط پزشک تجویز می‌شود. سوء مصرف این دارو می‌تواند منجر به اعتیاد شود. این قرص اثرات شادی آوری دارد و به نوعی مراکز پاداش مغز را درگیر می‌کند. این داروی ترکیبی برای درمان دردهای ناشی از دیسک کمر نیز تجویز می‌شود.

این دارو را باید به صورت محدود و مطابق با نسخه پزشک مصرف کنید. در غیر این صورت اختلالات گسترده‌ای در سیستم عصبی مغز رخ می‌دهد. در اغلب موارد به دلیل طولانی شدن دوره درمان اثرات ناشی از وابستگی به این دارو در بیماران مشاهده می‌شود. برخی از پزشکان متخصص به منظور درمان اضطراب و استرس دائم نیز این دارو را تجویز می‌کنند.

این دارو با ترشح دوپامین بیشتر در مغز باعث احساس شادی و سرخوشی می‌شود. برخی از بیماران پس از قطع مصرف درگیر چالش‌های جدیدی می‌شوند، که ناشی از وابستگی به این دارو است. در پاسخ به سوال چگونه پرگابالین را ترک کنیم؟ باید اشاره کرد، که بر اساس میزان و شدت درگیری با این نوع از اعتیاد باید روشی مناسب را انتخاب نمود.

عوارض پرگابالین

عوارض قرص پرگابالین چیست؟

قرص پرگابالین، اگرچه در بسیاری از موارد مفید است، ولی ممکن است عوارض جانبی مختلفی نیز داشته باشد. در ادامه، عوارض آن را در جدول شرح می‌دهیم.این عوارض ممکن است در بسیاری از افراد مصرف‌کننده رخ دهد و معمولاً خفیف هستند:

عوارض قرص پرگابالین توضیحات
خواب‌آلودگی و خستگی احساس خواب‌آلودگی یا کاهش سطح هوشیاری.
سرگیجه یکی از شایع‌ترین عوارض که ممکن است منجر به اختلال در فعالیت‌های روزانه شود.
افزایش وزن برخی افراد ممکن است دچار افزایش وزن شوند.
خشکی دهان احساس تشنگی مداوم یا کاهش ترشح بزاق.
تورم دست‌ها و پاها (ادم محیطی) تجمع مایعات در اندام‌ها.
اختلال در تمرکز کاهش توانایی تفکر یا حافظه.
تاری دید ممکن است مشکلاتی در بینایی ایجاد کند.
یبوست اختلال در حرکات روده.
افزایش اشتها تمایل به مصرف غذای بیشتر.

آیا قرص پرگابالین مرفین دارد؟

یکی از دغدغه‌های اصلی افرادی که قرص پرگابالین را مصرف می‌کنند؛ کسب اطلاعات بیشتر در خصوص ترکیبات این دارو می‌باشد. در واقع این قرص حاوی مرفین نیست. به نوعی ترکیبات موجود در این دارو جنبه اعتیاد آوری دارند. قرص پرگابالین به طور خاص یک ماده افیونی نیست و به همین دلیل در رده مواد مخدر قرار نمی‌گیرد. برخی از مصرف کنندگان با تکیه بر این موضوع مصرف این قرص را ادامه می‌دهند. غافل از این که مصرف مداوم می‌تواند باعث آسیب دیدن قسمت‌های اصلی مغز شود.

این داروی ضد تشنج و ضد درد حاوی مواد مخدر صنعتی و سنتی نیست. فقط این دارو به منظور درمان تشنج و گروه خاصی از بیماری‌های روحی نظیر استرس مورد استفاده قرار می‌گیرد. این قرص گیرنده‌های گابا در مغز را افزایش می‌دهد. تحت چنین شرایطی حس آرامش روحی و روانی را فرد تجربه می‌کند. مصرف همزمان این دارو با سایر قرص‌هایی که جنبه اعتیاد آوری دارند؛ خطرناک می‌باشد. تحت چنین شرایطی روند ترک برای فرد سخت‌تر خواهد بود. پس از قطع مصرف اولین علائم ترک پرگابالین ظاهر خواهند شد.

پرگابالین چه مدت در بدن باقی می‌ماند؟

بزرگ‌ترین خطر آشکار مصرف بی‌مورد قرص پرگابالین پس از تکمیل دوره درمان می‌باشد. متاسفانه بیمارانی که این دارو را برای مدت زمان طولانی مصرف کرده‌اند؛ موفق به ترک آن در یک بازه زمانی کوتاه مدت نخواهند شد. در طول مدت زمانی که این قرص را مصرف می‌کنید؛ میزان دوپامین ترشح شده از مغز به حداکثرترین مقدار ممکن می‌رسد. پس از قطع مصرف میزان دوپامین ترشح شده در مغز نیز کاهش پیدا می‌کند. تحت چنین شرایطی فرد از نظر روحی و روانی درگیر چالش‌های جدیدی می‌شود.

در پاسخ به سوال اثرات ناشی از پرگابالین چقدر در بدن باقی می‌ماند؟ باید اشاره کرد، که بر حسب میزان مصرف این دوره متغیر می‌باشد. معمولا اثرات این دارو بین ۴ الی ۷ روز در بدن باقی می‌ماند. در بیمارانی که برای مدت زمان طولانی این دارو را مصرف کرده‌اند؛ این بازه زمانی تا ۱۰ روز نیز افزایش پیدا می‌کند. در این دوران بدن به دلیل وابستگی شدید واکنش‌های مختلفی را از خود نشان می‌دهد. به طوری که پس از قطع دارو علائم اولیه آشکار می‌شوند.

اعتیاد به پرگابالین چیست و چگونه اتفاق می‌افتد؟

واژه اعتیاد به معنای وابستگی بیش از حد به یک ماده مخدر می‌باشد. اعتیاد به پرگابالین نیز زمانی رخ می‌دهد، که بیمار بیش از یک هفته این دارو را مصرف می‌کند. تحت چنین شرایطی بدن شرایط جدیدی را تجربه خواهد کرد. در واقع مراکز مختلف مغز پس از شروع مصرف درگیر می‌شوند. همچنین واکنش‌های شیمیایی در نقاط مختلف رخ خواهند داد. این نوع از واکنش‌ها باعث تولید فزاینده دوپامین در مغز می‌شود. به نوعی فرد هر لحظه احساس شادابی و سرزندگی را تجربه می‌کند.

زمانی که اثر این دارو در بدن از بین برود؛ بدن به دلیل اعتیاد دستور مصرف دوباره را صادر خواهد کرد. در غیر این صورت بدن احساس ناخوشایندی را تجربه خواهد کرد. به نوعی عدم مصرف این قرص باعث کاهش دوپامین و تغییر خلق و خو می‌شود.

در صورتی که فرد مقاومت نکند؛ اولین نشانه‌های وابستگی فیزیکی به قرص پرگابالین ظاهر می‌شود. در این شرایط امکان ترک ناگهانی وجود ندارد؛ زیرا بدن درگیر عوارض جدی می‌شود. افرادی که سابقه درگیر با اعتیاد را دارند؛ بیشتر از افراد عادی درگیر عوارض ناشی از اعتیاد به پرگابالین می‌شوند. برای مقابله با چنین شرایطی از مصرف خودسرانه این دارو پس از تکمیل دوره درمان خودداری کنید.

مکانیسم اثر پرگابالین

رو‌ش‌های ترک پرگابالین

در حال حاضر روش‌های مختلفی برای ترک پرگابالین وجود دارد. بر اساس شرایط بیمار روش مناسبی جهت ترک اعتیاد به این دارو انتخاب می‌شود. اعتیاد به پرگابالین تاثیرات منفی گسترده‌ای در زندگی فرد و جامعه خواهد داشت. هدف از ترک اعتیاد کاهش مصرف قرص پرگابالین در یک بازه زمانی کوتاه مدت می‌باشد. تحت چنین شرایطی میزان وابستگی فرد به این دارو به پایین‌ترین حد نصاب ممکن می‌رسد.

ترک اعتیاد به این دارو باید به صورت تدریجی باشد. در غیر این صورت پروسه حساس ترک مواد مخدر را به راحتی نمی‌توان پشت سر گذاشت.

نحوه ترک پرگابالین در خانه

برخی از افراد برای ترک این دارو به صورت ناگهانی اقدام می‌کنند. معمولا چنین افرادی ترک اعتیاد به پرگابالین در خانه را انتخاب می‌کنند. این روش از ترک اعتیاد به دلیل نداشتن برنامه ریزی هدفمند با شکست مواجه می‌شود. همچنین مصرف کننده این دارو حین ترک با مشکلات جدی مواجه خواهد شد. فرد به دلیل نداشتن آمادگی درگیر مشکلات جدی‌تری می‌شود.

همچنین از نظر روحی و روانی نیز فرد درگیر مشکلات جدی خواهد شد. برای بیمارانی که وابستگی بیش از حدی به این دارو دارند؛ روش ترک اعتیاد به پرگابالین در منزل گزینه مناسبی به شمار نمی‌آید.

ترک پرگابالین در کمپ ترک اعتیاد

امن‌ترین روش برای ترک اعتیاد به پرگابالین انتخاب یک کمپ شناخته شده و معتبر می‌باشد. چنین مراکزی از روش‌های ترکیبی برای درمان بیماران مبتلاء به اعتیاد کمک می‌گیرند. در وهله اول بیمار از نظر روحی و جسمی مورد ارزیابی قرار می‌گیرد. سپس بر اساس شرایط موجود از روش‌های مطمئن برای کاهش مصرف کمک گرفته می‌شود.

در طول دوره ترک اعتیاد حمایت درمانی نیز صورت می‌گیرد. سپس بعد از اتمام این دوره پیشگیری از بازگشت نیز دنبال می‌شود. مسیر امید و آرزوها پس از ترک اعتیاد به پرگابالین در کمپ شروع به جوانه زدن می‌کند. مراحل ترک پرگابالیت در کمپ نوروکمپ به صورت زیر می‌باشد:

مراحل ترک توضیحات
مرحله اول پذیرش بیمار در کمپ ترک اعتیاد
مرحله دوم بررسی شرایط بیمار از نظر جسمی و روحی
مرحله سوم شروع پروسه سم زدایی
مرحله چهارم ایجاد یک برنامه ریزی هدفمند به منظور کاهش علائم و عوارض ترک اعتیاد
مرحله پنجم شروع جلسات روان درمانی
مرحله ششم بررسی تمامی علائم بیمار در دوران ترک اعتیاد
مرحله هفتم اتمام دوره ترک اعتیاد و انجام پیگیری‌های لازم برای مقابله با اعتیاد دوباره در بیمار

سم زدایی ترک پرگابالین

از دیگر روش‌های شناخته شده جهت درمان اعتیاد ناشی از پرگابالین سم زدایی می‌باشد. در این روش از داروهای خاص برای سم زدایی بدن استفاده می‌شود. این قرص باعث ایجاد واکنش‌های شیمیایی در بدن می‌شود، که در نهایت منجر به تولید سموم خاصی در اعضای مختلف بدن خواهد شد. یکی از مراحل بسیار مهم در ترک اعتیاد سم زدایی می‌باشد. در غیر این صورت سموم ناشی از این دارو باعث تحریک سیستم عصبی مغز خواهند شد. در این تکنیک بر اساس شرایط بیمار روند سم زدایی آغاز می‌شود.

پس از تکمیل دوره درمان بدن از هرگونه سمی پاکسازی خواهد شد. این روش به کاهش عوارض ناشی از ترک اعتیاد نیز در مراحل مختلف کمک خواهد کرد. تحت چنین شرایطی بدن سلامت جسمی و روحی خود را دوباره به دست خواهد آورد.

داروی ترک پرگابالین

برای ترک پرگابالین پزشک داروهای جایگزین که فاقد جنبه اعتیاد آوری هستند، را تجویز می‌کند. تحت چنین شرایطی میزان وابستگی بیمار به این دارو کاهش پیدا خواهد کرد. در واقع پزشک پس از انجام بررسی‌های لازم نوع دارو و میزان دوز مصرفی را تعیین خواهد کرد. معمولا از داروهای جایگزین نظیر: کلونیدین، دکس مدتو میدین، ضد افسردگی ها و… استفاده می‌شود. دوز مصرفی دارو توسط پزشک تعیین خواهد شد. همچنین این داروها برای یک بازه زمانی کوتاه مدت باید مصرف شوند.

در غیر این صورت ترک قرص پرگابالین بسیار سخت و دشوار خواهد بود. معمولا در کمپ‌های ترک اعتیاد نیز این تکنیک اجرا می‌شود.

روان درمانی

درمان اعتیاد مطابق با تکنیک‌های روان درمانی امروزه بیشتر از هر زمانی مورد توجه قرار گرفته است. در این روش درمانگر اقدام به درمان اعتیاد بیمار مطابق با تکنیک‌های خاص خواهد کرد. در این شیوه ابتدا عوامل گرایش به اعتیاد شناسایی می‌شوند. در بازه سنی زیر ۳۰ سال جمع‌های دوستانه نقش موثری در درگیری با اعتیاد دارند. سپس نشانه‌ها و عوارض ناشی از اعتیاد در فرد مورد بررسی قرار می گیرند. اعتیاد میزان خلاقیت و پویایی مغز را کاهش می‌دهد. درمانگر ریشه‌های گرایش به هرگونه ماده مخدری را در فرد شناسایی می‌کند. در نهایت بیمار اراده لازم جهت ترک اعتیاد را به دست خواهد آورد. تحت چنین شرایطی درمان دائمی تحقق پیدا می‌کند.

افرادی که درگیر اعتیاد شدید به قرص پرگابالین هستند، با استفاده از خدمات مشاوره ترک اعتیاد و روان درمانی می‌توانند به شیوه‌ای سالم‌تر با تغییرات مقابله کنند. ترک اعتیاد در منزل می‌تواند عواقب خطرناکی را به همراه داشته باشد؛ زیرا پروسه درمان بدون برنامه ریزی است. ایجاد یک برنامه ریزی هدفمند و انتخاب روش مناسب باعث درمان اعتیاد به صورت سریع و فوری خواهد شد.

تلفن مشاوره نوروکمپ

برای دریافت مشاوره بر روی تصویر بالا کلیک نمایید.

ترک پرگابالین چند روز طول می‌کشد؟

در حالت کلی عوارضی ناشی از ترک قرص پرگابالین پس از ۲۴ ساعت از آخرین دوز دریافتی آشکار می‌شود. در ساعات اولیه فرد احساس کلافگی و حالات خاص افسردگی را تجربه خواهد کرد. افرادی که به صورت محدود این دارو را مصرف می‌کنند، در یک بازه زمانی ۷ الی ۱۰ روزه می‌توانند به راحتی قرص پرگابالین را ترک کنند. متاسفانه در افرادی که درگیر اعتیاد شدید به پرگابالین هستند؛ این بازه زمانی طولانی‌تر می‌باشد. داده‌های آماری جدید ثابت کرده است، که ترک پرگابالین در چنین افرادی بین دو الی سه هفته طول خواهد کشید.

برای کاهش این دوره می‌توانید روشی مناسب را جهت ترک اعتیاد انتخاب کنید. برای ورود به زندگی سالم مستلزم ترک اعتیاد این دارو هستید.

علائم ترک پرگابالین

علائم ترک پرگابالین پس از ۲۴ ساعت آغاز می‌شود. از علائم اصلی ترک این دارو می‌توان به اضطراب و استرس بی‌مورد اشاره کرد. علت اصلی بروز این مشکل عدم ترشح دوپامین به مقدار کافی در مغز می‌باشد. از دیگر علائم ترک این قرص می‌توان به ایجاد اختلالات گسترده در خواب اشاره کرد. فرد در ساعت اولیه پس از ترک درگیر بی‌خوابی مزمن خواهد شد.

در ادامه فرد سردرد و حالت تهوع را تجربه خواهد کرد. در برخی از بیماران علائمی نظیر سرگیجه نیز مشاهده شده است. علائم با گذشت زمان تشدید خواهند شد و حتی احساس وابستگی به دارو در فرد پدیدار می‌شود. در طول این دوران فرد احساسات ضد و نقیضی را تجربه خواهد کرد.

علت اصلی این مشکل ایجاد اختلالات عصبی در سیستم مرکزی مغز می‌باشد. در افرادی که درگیر اعتیاد شدید به قرص پرگابالین هستند؛ علائم افسردگی نیز پدیدار می‌شوند.

به گفته سایت stg-tszhgl،

علائم ترک پرگابالین ممکن است بسته به عوامل مختلفی مانند سن، جنسیت، وزن و سلامت کلی متفاوت باشد. علائم شایع ترک پرگابالین عبارت است از سردرد حالت تهوع و استفراغ، اسهال و تعریق بیش از حد.

عوارض ترک قرص پرگابالین

سندروم ترک قرص پرگابالین شامل عوارض روحی و روانی می‌باشد. پس از قطع مصرف به دلیل وابستگی بیش از حد به این دارو عوارض قرص پرگابالین آشکار می‌شوند. از عوارض ترک این قرص می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • بی‌خوابی
  • حالت تهوع
  • اضطراب
  • تشنج
  • سرگیجه
  • افکار خودکشی
  • عصبانیت
  • علائم شبیه به آنفولانزا
  • اسهال
  • هایپرهیدروزیس
  • کاهش میل جنسی

بر اساس شرایط جسمی و روحی فرد در دوران ترک اعتیاد علائم بالا را تجربه خواهد کرد. علائم با شدت مختلفی در بیماران مبتلاء به اعتیاد پدیدار می‌شوند.

بهترین روش ترک پرگابالین

بهترین شیوه ترک پرگابالین انتخاب یک کمپ معتبر و شناخته شده ترک اعتیاد می‌باشد. کمپ ترک اعتیاد لاکچری در لیست بهترین مراکز ترک اعتیاد در تهران قرار دارد. این مجموعه امکانات منحصر به فردی را به منظور ترک اعتیاد  در نظر گرفته است. مشاوران این مرکز با ایجاد یک برنامه ریزی هدفمند به دنبال ایجاد بستری امن هستند، تا بیماران در نهایت آرامش و آسایش موفق به ترک اعتیاد شوند. نورو کمپ خدمات متنوعی را در نظر گرفته است، تا پروسه درمان را با موفقیت پشت سر بگذارید.

تمامی تکه‌های پازل به گونه‌ای در کنار یکدیگر قرار گرفته‌اند، تا بیماران عزیز با کمترین میزان از عوارض موفق به ترک اعتیاد شوند. مسیر زندگی سالم از نورو کمپ آغاز می شود. در این محیط صمیمی و دوستانه می‌توانید چالش ترک اعتیاد را با موفقیت پشت سر بگذارید.

منبع:

stg-tszhgl.elementor.cloud

21 پاسخ

  1. من شربت تریاک مصرف میکردم و رسیده بود به نیم سی سی در سه وعده در روز و از امروز قطع مصرف کردم ولی خیلی اسهال شدم و به همین خاطر یک قرص دیفنوکسیلات خوردم آیا تا دو سه روز اگر خوب نشدم یک قرص بخورم یا نه اگر دوستتن کسی تجربه داره راهنمایئم کنه … سپاس

    1. سلام وقت بخیر
      قطع مصرف مواد مخدر موجب بروز علائم ناخوشایند جسمی و خلقی میشود.
      جهت از بین بردن و کاهش این علائم منفی در صورتی که نیاز به دارو دارید فقط تحت ویزیت پزشک و طبق دستورالعمل نسخه، دارو مصرف کنید.

  2. ترک کردن پراگابالین در ضرف الی7روز را دربر می‌گیرد من 300ملی گرام استفاده می‌کردم
    7 دانه 300 استفاده میکردم در ظرف 6 روز به بسیار مشکل
    شکر خداوند است که ترک اش کردم با خواندن نماز دعا از قلب دعا میکردم.حال شکر الله است ترک اش کردم

    1. به شما تبریک میگم بابت اقدام ارزشمندتون و همینطور که فرمودید کمک گرفتن از نیروی برتر بسیار در ترک اعتیاد موثر است و توصیه ی ما به شما شرکت در گروه های ۱۲ قدمی در کنار عبادت و دریافت خدمات تخصصی است.

  3. سلام دکتر ، بنده متادون ۴۰ میل به مدت یک یا دوسال مصرف میکردم ، من تصمیم گرفتم ای دارو یکدفعه ترک‌کنم ، بعد از عذاب و گریه بعد از ۱۷ روز درد . دکتر‌بنده پاراگابلین تجویز کرد. خیلی ارووم شدم الان یک هفته بدنم با گابالین ارومه. خیلی میترسم من به این دارو عادت کنم . نظر‌شما چیست ؟؟ ایا ادامه مصرف پاراگابالین بدهم ؟؟ اکه قراره چیزی بخورم ترامادول بهتر از کابالین نیست ایا ؟؟ بهترین کار‌چیه ؟
    مرسی.
    سن ۳۷. و متاسفانه در المان زندگی میکنم . ممنونم از‌جواب.

    1. سلام دوست عزیز
      شایسته ترین و بهترین اقدام شما قرار داشتن تحت ویزیت پزشکتون است. حتماً ایشان با معاینات و تشخیصی که برای شما داشتند این دارو رو براتون تجویز کردند نگرانی هاتون رو با ایشان درمیان بگذارید چون در حال حاضر فرد اصلح برای پاسخ به سوال شما پزشک معالجتون هستند.

  4. سلام دکتر وقت شما بخیر
    من نزدیک یک ماهی هست
    به طور مثال یک روز یک ورق پراگابلین ۱۵۰ میخورم و بعدش ۱ هفته ده روز نمیخورم آیا الان عتیاد این قرص در بدن من وجود دارد؟

    1. با سلام وقت شما هم بخیر
      بله برای درمان سومصرف داروهای اعتیاد اور به مشاوران و پزشکان متخصص مراجعه فرمایید.

  5. سلام لطفاً راهنمایی کنید
    شش روز بعد تست اعتیاد باید بدم
    متاسفانه بعد از یک ماه درد کشیدن لغزش کردم، مصرف هرویین، سه روز پرگابالین مصرف کنم بعدش آمی تریپ تلین و کلنازپام موفق میشم تست منفی بشم بعد از یه هفته؟ چون محل کارم دسترسی به پزشک متخصص ندارم و دور از شهر هستم ، متادون نمی‌خوام بخورم بخاطر اینکه تو تست مدت زمان زیادی نشونش میده…
    موندم چیکار کنم، لطفاً راهنماییم کنید

  6. سلام
    دکتر مغزواعصاب برای دیسک کمر پرگابالین۷۵ تجویز کردن و الان یکسال است که روزی ۲عدد مصرف کردم. قصد ترک داشتم دکتر گفت روزی یک عدد مصرف کن. بعد یک ماه هم گفت یک روز در میان ادامه بده همیشه
    لطفاً راهنمایی بفرمایید که بعدش چیکار کنم چون دکترم رفت خارج و تا سال دیگه دسترس نیست
    دوز و کم کنم یا با همین دوز کمترش کنم؟

  7. سلام من مدتت سی سال پرگبلین اسفاده کردم حلان ترکش میکنم دوکتور اعصاب برم شربت رها و داروی olinzpine5+fuloxetine25 داد آیا میشه بااین دارو خوب شوم و ترک کنم پرگبلین را تشکر

    1. با سلام
      بهترین راه برای قطع مصرف داروهای اعتیاد اور مثل پرگابالین ویزیت توسط متخصصین است که شما اقدام کردین قطعا متخصص نسبت به شرح حال شما دارو دادن ولی برای کاهش اضطرابتون مجدد ازشون راهنمایی بگیرید
      موفق باشید

    1. پرگابالین،یک داروی ضد تشنج و ضد اضطراب است که برای درمان صرع، دردهای عصبی، فیبرومیالژیا، سندرم پای بی‌قرار و اختلال اضطراب فراگیر استفاده می شود
      این دارو اعتیاد آور است.
      به شما پیشنهاد میکنم برای درمان اختلال سوء مصرف این دارو به پزشک و یا درمانگر متخصص مراجعه کنید

  8. سلام وقت بخیر،جناب دکتر من روزی ۲عدد پرگابلین میخورم و در کنارش سه تا چهار عدد باکلوفن میخورم،احساس میکنم باکلوفن بیشتر روم تاثیر میزاره و درد دارم ،واسه جایگزین که کمتر اذیت شم چه دارویی پیشنهاد میدید،دلهره،اضطراب،عرق و سستی و بیحالی اذیتم میکنه همین که یه روز نمیخورم،اضطراریه(ممنون میشم زود راهنماییم کنید)

    1. سلام
      این اعتیاد شما به دارو می بایست تحت نظر متخصص درمان شود
      پیشنهاد ما برای شما بستری شدن و استفاده از خدمات درمانی متناسب است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *